Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Každý den pro Vás pečeme čerstvé výrobky podle tradičních a domácích receptur.

 

Pokud ještě váháte, rádi Vám s výběrem poradíme telefonicky nebo e-mailem.

NOVINKY

arr3Bezlepkový trojhránekMáme radost podělit se s Vámi o náš nový produkt ve standardní nabídce zákusků. Představujeme Vám... arr3Ocenění Podnikatel roku pro naši Cukrárnu u BílkůVelice nás těší, že paní Jitka Bílková, majitelka Cukrárny u Bílků, byla v září tohoto roku oceněna... arr3Cukrárna u Bílků a historické cukrárny na zámkuVe dnech od 5. 9. do 1. 11. 2015 máte příležitost navštívit historické cukrárny na zámku ve Slavkově... arr3Kluci v akci pekli v naší cukrárněPři cestě po jižní Moravě se v naší cukrárně zastavili i Kluci v akci. Čím jiným bychom mohli uctít... arr3Smetanový dezert získal ocenění Regionální potravina roku 2013V roce 2013 se účastnili soutěže o nejkvalitnější zemědělský nebo potravinářský výrobek v rámci... arr3Smetanový dezert získal ocenění Zlatá chuť jižní Moravy 2013Mezi první úspěchy Smetanového dezertu se řadí prvenství v regionální soutěži Chuť jižní Moravy v... arr3Tvarohový dort získal ocenění Chuť jižní Moravy 2012Zúčastnili jsme se sedmého ročníku regionální potravinářské soutěže o ocenění "Zlatá Chuť jižní... arr3Jogurtová kostka získala Čestné uznání v soutěži Chuť jižní Moravy 2006Důležitým okamžikem v naší cukrářské tvorbě se stala účast na národní soutěži o Zlatou Chuť jižní...

KONTAKTY

Pavla Růžičková
Brněnská 138
68352 Křenovice
tel: +420 544 223 110
napište nám

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 10,5 Kč
skladem
naše cena 685,0 Kč
skladem
naše cena 1 115,0 Kč
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů