Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Každý den pro Vás pečeme čerstvé výrobky podle tradičních a domácích receptur.

 

Pokud ještě váháte, rádi Vám s výběrem poradíme telefonicky nebo e-mailem.

NOVINKY

arr3Prodej vánočního pečiva zahájen!Vážení a milí zákazníci, rádi bychom vám oznámili, že příjem zakázek na vánoční čajové pečivo byl... arr3Bezlepkový trojhránekMáme radost podělit se s Vámi o náš nový produkt ve standardní nabídce zákusků. Představujeme Vám... arr3Ocenění Podnikatel roku pro naši Cukrárnu u BílkůVelice nás těší, že paní Jitka Bílková, majitelka Cukrárny u Bílků, byla v září tohoto roku oceněna... arr3Cukrárna u Bílků a historické cukrárny na zámkuVe dnech od 5. 9. do 1. 11. 2015 máte příležitost navštívit historické cukrárny na zámku ve Slavkově... arr3Kluci v akci pekli v naší cukrárněPři cestě po jižní Moravě se v naší cukrárně zastavili i Kluci v akci. Čím jiným bychom mohli uctít... arr3Smetanový dezert získal ocenění Regionální potravina roku 2013V roce 2013 se účastnili soutěže o nejkvalitnější zemědělský nebo potravinářský výrobek v rámci... arr3Smetanový dezert získal ocenění Zlatá chuť jižní Moravy 2013Mezi první úspěchy Smetanového dezertu se řadí prvenství v regionální soutěži Chuť jižní Moravy v... arr3Tvarohový dort získal ocenění Chuť jižní Moravy 2012Zúčastnili jsme se sedmého ročníku regionální potravinářské soutěže o ocenění "Zlatá Chuť jižní... arr3Jogurtová kostka získala Čestné uznání v soutěži Chuť jižní Moravy 2006Důležitým okamžikem v naší cukrářské tvorbě se stala účast na národní soutěži o Zlatou Chuť jižní...

KONTAKTY

Pavla Růžičková
Brněnská 138
68352 Křenovice
tel: +420 544 223 110
napište nám

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 10,5 Kč
skladem
naše cena 9,5 Kč
skladem
naše cena 685,0 Kč
skladem

Ochrana osobních údajů e-shopu www.cukrarnaubilku.cz
  1. Společnost Bc. Pavla Růžičková, se sídlem Brněnská 138, 68352 Křenovice, IČ 03802108, zapsaná u ŽÚ Slavkov u Brna (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 5 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno elektronicky tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese prodej@cukrarnaubilku.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.cukrarnaubilku.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.